Algemene voorwaarden

Indien u een bestelling plaatst bij Coelianmodels verklaart u zich akkoord met deze leveringsvoorwaarden.

Orderbevestiging
Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst ontvangt u direct, via e-mail een orderbevestiging.
De orderbevestiging heeft een uniek ordernummer dat uitsluitend geldt voor deze bestelling.
Op de orderbevestiging vindt u een overzicht van de door u bestelde goederen en diensten en de kosten hiervan, inclusief de verzendkosten.

Verzendkosten
In het totaalbedrag op de orderbevestiging zijn de verzendkosten reeds doorberekend. De standaard verzendkosten bedragen 6,95 binnen Nederland. Buiten Nederland bedragen de verzendkosten 9,80. Met track and trace code 13,-.
Voor grotere artikelen hanteren wij andere transportkosten. Bestellingen binnenland boven de € 100,- verzendkosten vrij. Bestellingen buitenland boven de € 150,- verzendkosten vrij.

Artikelen kunnen verzendkosten loos in de winkel in de winkel worden opgehaald.

Levertijd
Wanneer het orderbedrag is voldaan, gaan wij direct over tot levering..
Normaal gesproken heeft u de order dus binnen 3 werkdagen in huis.
De meeste artikelen hebben wij op voorraad, indien dit niet zo is zal u dit zien op uw bevestigingsmail

Ruilen en retourneren
U heeft 14 dagen de tijd om artikelen te ruilen of retourneren. Binnen deze tijd dienen deze artikelen dan ook aan ons retour te zijn gezonden, in onbeschadigde staat, ongebruikt en in folie, in de originele verpakking.
Controleer dus ook altijd uw bestelling ,binnen deze periode, op gebreken en/of beschadigingen.
Bij retournering wordt het aankoopbedrag, exclusief de berekende verzendkosten, binnen 14 dagen aan u teruggestort. Houdt u er s.v.p. rekening mee dat bij het retourzenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van PostNL gelden. Kosten van vermissing of beschadiging vallen derhalve voor uw rekening.

Aanbiedingen

Aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij anders in de aanbieding is vermeld. Bij aanvaarding van een aanbieding door koper, behoudt Coelianmodels zich het recht voor de aanbieding binnen de termijn van 3 werkdagen na ontvangst van die aanvaarding te herroepen of daarvan af te wijken.
Aanbiedingen van Coelianmodels gelden niet voor nabestellingen.
Coelianmodels kan niet aan haar aanbieding worden gehouden indien de afnemer had behoren te begrijpen dat de aanbieding, dan wel een onderdeel daarvan, een kennelijke vergissing of verschrijving bevatte.

Overeenkomst
Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van uw bestelling of onderdelen hiervan niet binnen 4 weken hebben plaatsgevonden heeft u het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kunt u verzoeken om terugbetaling van het door u betaalde bedrag.
Dit bedrag wordt binnen 30 dagen op uw rekening teruggestort. Dit geldt uitsluitend als door ons geen andere afspraken met u zijn gemaakt over het tijdstip van levering.
Als na het aangaan van een koop- of reparatieovereenkomst dertig dagen na verzending van de ontvangstbevestiging nog geen betaling is ontvangen dan komt desbetreffende overeenkomst te vervallen.

Model- prijs- en kleurafwijkingen
Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen en kleine model- en kleurafwijkingen. Deze afwijkingen zijn inherent aan onze werkwijze en kunnen niet ten alle tijden voorkomen worden.
Bij grote afwijkingen in model, kleur en prijs zullen wij u vooraf inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst kosteloos te ontbinden. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.